X

Kedves vendégeim!
Fontos változás

 

2019.01.08.-tól megújult környezetben, új üzlethelyiségben várom kedves régi és új vendégeimet.

 

Új cím

Debrecen Nádor utca. 26.

Szempilla hosszabbítás

Érzéki és szexi tekintet tartós szempilla-hosszabbítással


Szempilla hosszabbítás - Szépségszalon Debrecen Ez egy forradalmian új rendszer, amely egyre nagyobb teret hódít, amit előnyös tulajdonságai tesznek lehetővé. Megjelenése teljesen természetes, viselete nagyon kényelmes, súlytalan, tartós, akár két hónapig is tart, és nem roncsolja a saját szempillákat. Használatával hosszabb, sűrűbb és vastagabb hatást érhetünk el, amely csodálatosan kiemeli a tekintetet.

A siker titka

Jelentős előnyökkel rendelkezik az eddig elterjedt tincses szempillákkal szemben. Sikerének legfontosabb titka, hogy viselőjének nem kell változtatnia szokásos életvitelén, sportolhat, zuhanyoztat, szaunázhat, kényelmesen aludhat vele. Teljesen természetes hatású. Illesztése láthatatlan, akár férfiak is hordhatják. Viselete kényelmes, súlytalan, egyáltalán nem érezhető. Ragasztója nem roncsolja az eredeti szempillákat.

Szempilla-hosszabbítás technikája

Az eredetihez megtévesztésig hasonlító szálak egyenként kerülnek felragasztásra az eredeti szempilla szálakhoz, egy rugalmas, súlytalan, orvosi minőségű ragasztóval. A ragasztó olyan erősen tapad az eredeti szempillákhoz, hogy csak a természetes szempilla cserélődéssel, az eredetivel együtt hullik ki, ezáltal másfél-két hónapig is tart. Körülbelül 30-30 szál kerül felhelyezésre szemenként.

Kinek ajánljuk?

Szempilla hosszabbitas - Kozmetika Debrecen
  • Mindenkinek, aki szépségét tekintete kiemelésével tovább szeretné fokozni.
  • Mindenkinek, aki szeretne, dúsabb, hosszabb, ívesebb szempillákat.
  • Mindenkinek, aki szeretne szép lenni már ébredéskor.
  • Mindenkinek, aki nem akar változtatni szokásos életvitelén, és nem akar alkalmazkodni a hagyományos, kényelmetlen műszempilla viseléséhez.
  • Mindenkinek, akinek nincs ideje, vagy kedve folyamatosan sminkjével foglalkozni.
  • Mindenkinek, akit bosszant, ha szempillafestéke elkenődik a nap során.

Mennyire tartós?

Akár 2 hónapig is tart, és csak a természetes szempilla-cserélődéssel fokozatosan távoznak a felragasztott  szálak. A természetes szempilla kicserélődése körülbelül 100 nap alatt történik meg.

Termékek

Különböző hosszúságban és vastagságban kaphatóak, az egészen rövid 8 mm hossztól a 17 mm extra hosszú szempilláig. Természetes hatású, vastag és extra vastag szempilla szálak közül válogathatunk, és a feketén kívül további hat színben választhatóak. A hossz és a vastagság kiválasztását a vendég eredeti szempillái és a kívánt hatás együttesen határozza meg. Minden vendéghez legalább 3 különböző hosszúságú szempillát használunk fel, mellyel követhető a természetes szempillakoszorú íve, és hatás ezáltal még természetesebb.

Itt az új 6D szempillahosszabbítás!


3D szempiladúsítás és 4D szempilahosszabbítás


A 3D és 4D szempillahosszabbítást szálas szempilla-hosszabbításnak, vagy szempilladúsításnak is nevezzük, hiszen egyenként, szálanként tesszük fel a műszempillát, így minden egészséges saját pillára egy-egy műszál kerül. A 3D-s szempilladúsítás és 4D szempilla-hosszabbítás fantázianév, mert megkülönböztetjük a vastagságot, a hosszúságot, és az ívet, és ezeket hosszabbítjuk, vastagítjuk, illetve módosítjuk a műszálakkal. A 4. dimenzió a 4D szempillahosszabbításban az idő, mert a felragasztott műszempillák tartósabbak, hosszabb ideig maradnak fenn.

Szemenként akár 200-300 szál műszempillát is felragasztunk, hogy tekinteted minél vonzóbb legyen.


Volume up! - A szempillaépítés magasiskolája

A Volume up, vagyis az extrém szempilladúsítás a legújabb divat. 6D műszempillának, 6D szempillahosszabbításnak is nevezik, ahol a D-k számát a felragasztott pillák száma adja - ugyanis egy szál saját szempillára itt már 3-6 szálat is felhelyezünk. Ez összesen akár több mint ezer szempillát jelent, és persze csábító, emlékezetes tekintetet. Ezek a szálak annyiara könnyűek, hogy egyáltalán nem nehezítik el a szempillát.