X

Kedves vendégeim!
Fontos változás

 

2019.01.08.-tól megújult környezetben, új üzlethelyiségben várom kedves régi és új vendégeimet.

 

Új cím

Debrecen Nádor utca. 26.

Oxigén kezelés

Pure Oxygen, és a bőr újra fellélegzik...


Oxigén kezelés - Szépségszalon Debrecen Könnyedség, frissesség és az érzés, ahogy a bőr újra fellélegzik... Mindezeket és még ennél is többet kapunk az új generációs „aktív kozmetikumokkal” a Pure Oxygen-nel! Forradalmian új Fiflow BB61 technológia, amely a kezelések során az oxigén tiszta erejét használja fel. A bőr sejtjeinek intenzív oxigén ellátása a Pure Oxygen termékek segítségével túllép a hagyományos kozmetikai kezelések szintjén.

Eltérően a klasszikus kozmetikai termékektől, amelyek csupán a különböző tüneteket próbálják csökkenteni vagy eltüntetni, a Pure Oxygen termékei a kiváltó okot, vagyis a létfontosságú oxigén hiányát igyekszik megszüntetni. A Pure Oxygen sejtszinten hat, így nemcsak a bőr külső megjelenésére, de a működésére is jótékony hatással van.
Ez az »aktív kozmetikumok« új generációja, átmenetet képez a kozmetikai és a gyógyászati beavatkozások között.

Megfelelő választás a bőröd számára

A Fiflow BB61 nem oldódik sem vizes, sem olajos közegben, azaz minden szempontból (kémiai és biológiai) inert (azaz reakcióba nem lépő). Nem bomlik le a bőrben, a benne található enzimekre, proteinekre sem reagál, így salakanyag nem keletkezik, és nem zavarja a bőr természetes működését. Előnyös tulajdonságai közé tartozik még, hogy nem akadályozza az izzadást, nem zárja el a pórusokat, a bőr pH értékét sem változtatja meg, és nem lép reakcióba a szervezet egyik szövetével sem.

Az "Új bőr" hatás

A Pure Oxygen termékek segítenek abban, hogy a bőr újra "fellélegezzen", így segít az ideális állapot visszanyerésében. A kezelés után úgy érezhetjük, mintha egy "új bőrréteget" kapnánk, mivel a bőr szinte újjászületik: rugalmassá, üdévé és frissé válik, láthatóan megfiatalodik. Ezért nagyon jól alkalmazható különleges élethelyzetekben, amikor rövid idő alatt gyorsan szeretnénk látható javulást elérni, például fontos alkalmak előtt (pl. ha színházba, bálba, születésnapra készülődünk).

Minden bőrtípusra, korra és nemre való tekintet nélkül

Attól függetlenül, hogy fiatal, érett, száraz vagy zsíros, minden bőrtípusnak, illetve sejtjeinek oxigénre van szüksége a megfelelő működéshez. A Pure Oxygen termékei ezt segítik elő, ezért minden bőrtípusra ajánlott a használata, kortól és nemtől függetlenül. Különösképpen jótékony hatással van a következő esetekben:

  • inaktív, fáradt és duzzadt bőrnél
  • dohányosoknál
  • erős külső káros környezeti hatásoknak kitett bőrnél
  • idő előtti gyorsan öregedő bőrnél


A Pure Oxygen termékcsalád tagjai:


  • Oxigén aktivátor 30 ml
  • Habmaszk 100 g
  • Ampulla 5*1,5 ml

Az Aktivátor és a Maszk kizárólag professzionális felhasználásra, míg az ampulla professzionális és otthoni alkalmazásra egyaránt használható. A termékek 100 % paraben, paraffin, szilikon és BHT mentesek, ezért még a legérzékenyebb bőrtípusúak is bátran alkalmazhatják.