Bőrápolás
Dr Grandel termékcsalád
Arckezeléseimet minden bőrtípusra Dr Grandel hipoallergén, magas gyógynövénytartalmú termékcsaláddal végzem.

FOTOREJUVENÁCIÓ

FOTOREJUVENÁCIÓ ami egyébként az IPL-es villanófény kezelés. A bőr megfiatalitása kivülről és belülről. A ráncokat drasztikusan csökkenthetjük. A villanófénnyel stimuláljuk a sejtek kollagéntermelését, ezért belülről tölti fel a ráncokat. Ez a kezelés is igen látványos fiatalabb homogénebb bőrképet kapunk. A kezelések kéthetente vagy havonta történnek, 10-15 perces beavatkozás, fáldalommentes és kúreszerüen úgy mint a rádoófrekvenciánál átlagosan 8-10 kezelést ajánlok vendégeimnek.

MESOTERÁPIA

MESOTERÁPIA vagyis a hatóanyagot oda juttatja, ahova kell: a bőr mélyére. Innovatív kezelés, jobb és hosszútávú hatás érdekében. A magaskoncentrációjú, biofunkcionális szérumok a modern csúcstechnológia segitségével a bőr mélyére kerülnek. Különböző ampullák állnak rendelkezésre: a bőr felépitésére és a bőrsejtek tömörítésére, valamint a bőr idő előtti öregedés jeleinek megszüntetésére szolgáló aminó-koktéltól kezdve egészen az érzékeny, aknéra hajlamos bőr kezelésére.

MIKRODERMABRÁZIÓ

MIKRODERMABRÁZIÓ vagyis BŐRCSISZOLÁS kristályokkal. A kezelés lényege, hogy a bőrt regeneráljuk és megújitsuk, valamint a pórusokat összehúzzuk. A kezelés alatt a bőr külső rétegét vákumos, orvosi minőségü kristállyal lecsiszoljuk, ezzel eltávolitjuk a bőr fel hámrétegét. A bőr ezáltal simábbá és ránctalanná válik, valamint a gyógyhatású krémek felszívódása zavartalan lesz. Az eredmény szinte azonnal látható. Attól függően, hogy milyen bőrproblémával állunk szembe, lehet alkalmanként és kúraszerűen alkalmazni ezt a fiatalitó kezelést.

ULTRAHANG

ULTRAHANG vagyis mélyrétegű hatóanyag-bevitel. Régebben csak a vizes bázisú gélek és vízben oldható vitaminok hatóanyagokat tudtuk az iontoforézissel bejuttatni a bőrbe. Már 10 éve használom az ultrahangos gépemet, mivel minden hatóanyag bejut a bőr mélyebb rétegeibe. Tapasztalatom, hogy akár zsíros krémeket is be lehet "ütögetni" ezzel a rezgéssel, és az eredmény szintén látható, akár a botox tartalmú készitménynél, akár egy jó hidratáló kezelésnél. Kozmetikámban minden kezelésben van ultrahangos hatóanyagbevitel bőrtipusnak megfelelően, plusz ár felszámitás nélkül! 

IPL VILLANÓFÉNY

IPL VILLANÓFÉNY a problémás bőr kezelése. Mi kozmetikusok a problémás bőr alatt mindig az aknés vagyis gyulladt bőrt emlegetjük. Ma már a hagyományos nyomkodás és gyulladáscsökkentésen kivül sikeresen alkalmazzuk a villanófényt a megoldásban. Az én tapasztalatom, hogy természetesen ki kell tisztitani a bőrt ahhoz, hogy ne legyen tele mitteszerekkel és gyulladt csomókkal, viszont hetente 1 szer egy villanófényes kezelés csodákra képes. Volt olyan vendégem, akinek 3 kezeléstől elmúltak a gyulladt aknéi. 

Az aknés bőrön kivül a pigmentfoltok is nagy problémát okoznak, mellyel eddig csak a halványitó és védőkrémek használatát tudtam ajánlani. De nagy öröm számomra, hogy a villanófénnyel tökéletesen el lehet halványitani ezeket a makacs barna foltokat, vagy akár szeplőket is. Igaz, ehhez tapasztalatom szerint legalább 8-10 kezelés kell, de az eredmény magáért beszél.
Freja Kozmetika partner Freja Kozmetika partner Freja Kozmetika partner Freja Kozmetika partner Freja Kozmetika partner Thalgo - Freja Kozmetika partner